FOCUS OP KLANTDATA & RELEVANTE CONTENT

Onze diensten

Een goede campagne staat of valt met de juiste selectie en relevante content, die ervoor zorgt dat de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste klant wordt gestuurd.

Wij verzorgen het totale proces van data processing, inrichten van templates met variabele teksten en afbeeldingen, testvarianten, verzending, online reporting tot en met customer support.

Om de juiste content te kunnen verzenden wordt gekeken naar profiel kenmerken, persona's, klantgedrag en delen we graag onze ervaringen met het toepassen van klantsegmentatie-modellen.

Email campagnes, response webforms, direct mail campagnes, data entry, off- en online klantkaart processen en customer support werkzaamheden worden hierbij coninu gemonitored. Waarbij u online toegang heeft tot alle in- en outbound campagne resultaten en de beschikking heeft over ervaren campagne en project managers, die niets aan het toeval overlaten.

Wij geloven in één op één communicatie, omdat klanten waarderen dat een boodschap op hun wensen, interesses, gedrag en desgewenst locatie is afgestemd.

Wij bieden de volgende diensten aan: