OVER ONS

Wij zijn een resultaatgedreven team van professionals dat zich volledig inzet om voor u passende en onderscheidende oplossingen te realiseren.

Ons kernteam en gespecialiseerde partners zorgen voor een flexibele samenwerking met onze opdrachtgevers en leveren effectieve en efficiënte oplossingen om waarde toe te voegen aan uw klantbeleving.

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit om te luisteren en te werken met diverse Nederlandse en internationale klantorganisaties en gespecialiseerde partners.

Met een goed begrip van de behoeften van de eindgebruiker, bieden we een solide en veilig technologieplatform, die gekoppeld kan worden aan huidige en toekomstige gebruikersinterfaces op diverse devices (web, mobiel, echo, ...).

Met de nadruk op de back-end  bent u verzekerd dat het programma is gebouwd op een solide basis die past bij de toekomstige behoeften.
 

Leads to Loyals onderzoekt continu nieuwe mogelijkheden voor onze (potentiële) opdrachtgevers. In dit kader loopt er op dit moment een onderzoek naar de mogelijkheden van een Reward Exchange Platform, waarbij we willen onderzoeken of het technisch, commercieel en juridisch gezien haalbaar is om een Reward Exchange Platform te ontwikkelen waarin het uitwisselen van zakelijk en privé vergaarde punten op een veilige en commercieel interessante manier kan plaatsvinden. 

Dit traject is mede mogelijk gemaakt door de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT), in samenwerking met Nova Connect en gesubsidieerd door de Provincie Noord-Holland.

Privacy waarborg

Leads to Loyals is aangesloten bij de DDMA en gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren en heeft beveiligingslabel Goud voor security.

BENIEUWD NAAR ONZE AANPAK?