OVER ONS

Wij zijn een resultaatgedreven team van professionals dat zich volledig inzet om voor u passende en onderscheidende oplossingen te realiseren.

Ons kernteam en gespecialiseerde partners zorgen voor een flexibele samenwerking met onze opdrachtgevers en leveren effectieve en efficiënte oplossingen om waarde toe te voegen aan uw klantbeleving.

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit om te luisteren en te werken met diverse Nederlandse en internationale klantorganisaties en gespecialiseerde partners.

Met een goed begrip van de behoeften van de eindgebruiker, bieden we een solide en veilig technologieplatform, die gekoppeld kan worden aan huidige en toekomstige gebruikersinterfaces op diverse devices (web, mobiel, echo, ...).

Met de nadruk op de back-end  bent u verzekerd dat het programma is gebouwd op een solide basis die past bij de toekomstige behoeften.

Sinds 2014 zijn wij een onderdeel van MPG. een content marketing specialist met kantoren in Amstelveen en New York. Samen vormen we de afdeling Marketing Communicatie van Circle Printers / Roto Smeets Group. 

BENIEUWD NAAR ONZE AANPAK?