WAARDEREN VAN KLANTGEDRAG

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER


Een passende oplossing


Omdat niet één organisatie gelijk is, geloven wij in oplossingen die zijn afgestemd op uw situatie en doelstellingen. Bedrijven als Michelin, Golden Tulip Hotels, Fox Verre Reizen van ANWB, TENA, Staatsbosbeheer en State-of-Art gingen u voor!

Omnichannel dialoog


Wij bieden een interactief communicatie platform, waarbij de klant centraal wordt gesteld en waarmee wij voor u de dialoog met uw doelgroep realiseren. Dit doen wij met een platform waarop alle off- en online responses geïntegreerd wordt verwerkt en uw omnichannel campagnes, gesegmenteerd, event driven worden aangestuurd.

Customer rewarding


Als u iets wilt van uw klanten - herhaalbezoeken, (extra) aankopen, informatie of aanbevelingen - waardeer deze en zeg dankjewel met een beloning! Door uw klanten op de juiste motiverende wijze te belonen, kunt u het verschil maken. 

Customer nudging

Wij geven uw klanten graag een duwtje in de goede richting en richten campagnes voor u in die het gedrag van uw klant op een positieve manier beïnvloeden.

Customer support


Relaties beoordelen uw organisatie steeds meer op basis van hun ervaringen met uw customer support afdeling. Wij bieden eenvoudige zoekfuncties en 360 klantinzichten, waarmee u adequaat kunt reageren op vragen en problemen.

Monitoring & Reporting


Of u nu de ontwikkeling van het aantal actieve klanten wilt volgen of dat u wilt weten hoeveel respons/conversie een bepaalde campagne heeft opgeleverd, met een online KPI dashboard, een online cross tab counting module en periodieke updates per e-mail blijft u in control.

Database driven


Contactmomenten en content worden op basis van gedrag en profielkenmerken bepaald, zodat uw relaties op het juiste moment relevante informatie en u uw relaties op een natuurlijke manier verleid naar loyaliteit.

Connected


Het customer data platform kan hierbij worden gekoppeld aan externe/interne bedrijfsapplicaties, zoals kassa registratie systemen, facturatie systemen, boeking systemen, (klant)databases en externe webshops.