DISCOVER YOUR CONCEPT

Onze aanpak

Wij nemen u via verschillende fasen mee om het juiste programma voor uw klanten, (weder)verkopers, eindklanten en/of medewerkers te realiseren. 


Discover your concept


In de inventarisatie fase voeren wij een business en technische analyse uit om een goed beeld te krijgen van uw situatie, doelgroepen, behoeften, doelstellingen en technische landschap.

In de concepting fase brengen wij onze learnings in, wordt het programma getoetst aan uw behoeften en doelstellingen en wordt uw business case uitgewerkt.

De juiste keuze en eenvoud is hierbij bepalend voor het succes van uw programma.

UX & Design

In de ontwerpfase worden de gebruikersinterfaces en contactmomenten voor de verschillende platforms en kanalen gedefinieerd.

Het design & content team bepaald de vormgeving, tone-of-voice, de responsive templates en creëert de verbinding met de juiste impact.

Om dit te realiseren, kan worden samengewerkt met uw eigen bureau.

Implementatie


In deze fase ontwikkelen en implementeren we de verschillende componenten van uw programma. Afhankelijk van uw organisatie werken we op een agile wijze, of volgen we een watervalmethode.

We ondersteunen hierbij de online communicatie via web, mobile, email en social, customer support en direct mail.

Program Management Services

Na de lancering blijven we het programma en platform optimaliseren op basis van gebruikersfeedback en aanvullende wensen en worden de key metrics en kpi's van uw programma gemonitord.