B2B LOYALITEIT

B2B Loyaliteitsprogramma's

Om top of mind te blijven bij uw klanten, resellers en eindklanten en ze te stimuleren om meer te besteden, is het multi-level communicatie en reward platform de oplossing.

Een loyalty platform afgestemd op uw distributiekanalen en verkooporganisatie, met de juiste rewards en relevante communicatie.

Klanten, resellers en eindklanten kunnen zich registreren voor deelname, waarna u met geautomatiseerde contactmomenten een klantrelatie opbouwt, hun koopgedrag stimuleert en aan deze relaties de aandacht geeft die ze verdienen, waardoor iedereen zich bevoorrecht voelt.

Een programma waarmee u het contact met al uw relaties blijft onderhouden, dus ook wanneer uw account management tijdelijk niet op volledige sterkte is.

Alle gegenereerde klantkennis wordt voor u en uw account management via een centrale database ontsloten, inclusief de klanten die voorheen mogelijk alleen bij de reseller bekend waren.

Dit alles tegen beheersbare en overzichtelijke kostenstructuur.

Custom made

Met een custom made ingericht incentive programma beschikt u over een zeer doordacht loyaliteitsprogramma, waarmee u met overtuiging motiveert, complimenteert, enthousiasmeert en stimuleert, en u aansprekende resultaten op het gebied van marketing, sales en hr boekt.

Plug & Play

Met het TICKL plug & play programma, creëert u met weinig inspanning en in korte tijd een volkomen eigen en uniek programma. En u bepaalt zelf de motivatiefactoren, het assortiment, de uitstraling en de content.