B2B LOYALITEIT

B2B Loyaliteitsprogramma's

Om top of mind te blijven bij uw klanten, dealers, vertegenwoordigers en indirecte eindklanten en ze te stimuleren om meer te besteden, is het multi-level communicatie en reward platform de oplossing.

Een loyalty platform afgestemd op uw distributiekanalen en verkooporganisatie en met de juiste rewards en communicatie.

Klanten, dealers, resellers en indirecte eindklanten kunnen zich registreren voor deelname, waarna u met gestructureerde contactmomenten een klantrelatie opbouwt en onderhoudt, hun koopgedrag kunt stimuleren en de aandacht geeft die ze verdienen, waardoor iedereen zich bevoorrecht voelt.

Uw verkoop neemt significant toe en, naast uw grote klanten en dealers, leert u tevens uw kleinere eindklanten beter kennen.

Een programma waarmee u het contact met al uw relaties blijft onderhouden, ook in geval dat een herverdeling van account management regio's aan de orde is, of wanneer uw account management tijdelijk niet op volledige sterkte is.

Alle gegenereerde klantkennis wordt voor u en uw account management via een centrale marketing database ontsloten, inclusief de klanten die voorheen mogelijk alleen bij de tussenhandel bekend waren.

Dit alles tegen beheersbare en overzichtelijke kostenstructuur.
Meer weten over het B2B loyalty platform? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!