MARKETING AUTOMATISERING

Marketing automatisering
Er zijn veel contactmomenten, die uw klanten niet alleen waarderen en er voor zorgen dat u top-of-mind blijft, maar u ook direct rendement opleveren. Om deze contact momenten te realiseren, zonder dat u dit teveel tijd en geld kost, bieden wij u graag onze oplossing aan. 

Onze oplossing
Wij realiseren voor u een centrale marketing database door de benodigde data uit uw systemen te ontsluiten, om vervolgens gesegmenteerd, event driven en omnichannel campagnes aan te sturen, responses centraal te verwerken en gewenste data terug te koppelen naar uw systemen. Dit uiteraard in combinatie met het ontsluiten van waardevolle marketing informatie naar uw dashboard en een volledig klantinzicht, om uw support afdeling optimaal te ondersteunen en relevant met uw doelgroep te blijven communiceren. 

Wij realiseren dit voor u binnen een beveiligde Cloud omgeving, die voldoet aan de benodigde ISO certificeringen en Europese privacy wetgeving. 

U hoeft dus geen hard- en software aan te schaffen, licenties af te sluiten of updates te installeren. Onze infrastructuur, kennis en expertise staan direct en real-time voor u ter beschikking.

Wij automatiseren schaalbare en flexibele marketing oplossingen, die uw klantdialoog op een hoger niveau brengen. 

Meer weten over de voordelen van onze marketing automatisering oplossingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.