MARKETING AUTOMATISERING

Marketing automatisering
Het inrichten van de juiste contactmomenten, die uw klanten waarderen, er voor zorgen dat u top-of-mind blijft, en direct rendement opleveren is essentieel voor uw business. Om deze contact momenten in te richten, zonder dat u dit teveel tijd en geld kost, bieden wij u graag onze oplossing aan. 

Onze oplossing
Wij realiseren voor u een customer data platform door de benodigde klant en transactie data uit uw systemen te ontsluiten, om hiermee gesegmenteerd, event driven en omnichannel uw campagnes in te richten, responses centraal te verwerken en gewenste data terug te koppelen naar uw systemen. 

Dit uiteraard in combinatie met het ontsluiten van waardevolle marketing informatie naar uw dashboard en een volledig klantinzicht, om uw support afdeling optimaal te ondersteunen en relevant met uw doelgroep te blijven communiceren. 

Wij realiseren dit voor u binnen een beveiligde cloud omgeving, die voldoet aan de benodigde ISO certificeringen en Europese privacy wetgeving (GDPR). 

U hoeft geen hard- en software aan te schaffen, licenties af te sluiten of updates te installeren. Onze infrastructuur, kennis en expertise staan direct en real-time voor u ter beschikking.

Wij automatiseren schaalbare en flexibele marketing oplossingen, waarmee wij uw klantdialoog op een hoger niveau brengen.