INCENTIVE

Incentive programma's

Het implementeren van een incentive programma om uw klanten, (weder)verkopers of medewerkers te motiveren en te stimuleren, is ook voor uw organisatie realiseerbaar!

U kunt uw relaties en medewerkers stimuleren door punten toe te kennen op basis van omzet, aantal verkochte artikelen, gewerkte uren, deelname aan events, aanbrengen van nieuwe relaties of medewerkers, speciale momenten, en/of bereikte mijlpalen. 

In het incentive programma kunnen relaties en medewerkers worden ingedeeld in segmenten en is het mogelijk om deze segmenten cq levels gedifferentieerd te belonen.  

Punten kunnen worden ingewisseld voor (korting op) eigen producten, producten van derden, vouchers, of bijvoorbeeld aan een goed doel worden geschonken.

Custom made

Met een custom made ingericht programma beschikt u over een zeer doordacht incentive programma, waarmee u met overtuiging motiveert, complimenteert, enthousiasmeert en stimuleert, en u aansprekende resultaten op het gebied van marketing, sales en hr boekt.

Plug & Play  

Met het TICKL plug & play incentive programma, creëert u met weinig inspanning en in korte tijd een volkomen eigen en uniek programma. En u bepaalt zelf de motivatiefactoren, het assortiment, de uitstraling en de content.