Campagnes die het verschil maken


Op zoek naar een full service partner?

Contact

+31 (0)20 547 35 10

of ga naar het

contactformulier

Focus op klantdata & relevante content

Een goede campagne staat of valt met de juiste adresselectie en relevante content, die ervoor zorgt dat de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste klant wordt gestuurd.

Leads to Loyals is hierbij uw specialist in omnichannel campagne management.

Wij verzorgen het totale proces van bestandsbewerkingen, inrichten van variabele teksten en beeldmateriaal in brief en email templates, testvarianten, fulfilment, verzending, online reporting en customer support. 

Om de juiste content te kunnen verzenden wordt gekeken naar profiel kenmerken, klantgedrag en delen we graag onze ervaringen met het toepassen van klantsegmentatiemodellen.

Email campagnes, response webforms, direct mail campagnes, data entry, in- en outbound SMS campagnes, klantkaart processen en customer support werkzaamheden worden hierbij coninu gemonitored. Waarbij de opdrachtgever online toegang heeft tot alle in- en outbound campagne resultaten en de beschikking heeft over ervaren campagne en project managers, die niets aan het toeval overlaten.

Wij geloven in één op één communicatie, omdat klanten waarderen dat een boodschap op hun wensen, interesses, gedrag en desgewenst locatie is afgestemd.

Wij bieden de volgende diensten aan:
Email marketing
Mobile marketing
Marketing automatisering
Offline marketing
Customer support
Enquête

Wilt u weten hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze cases